Avoimet työpaikat

Töissä Huiskulassa

Huiskula-konserni työllistää yhteensä n. 150 kukka-alan ammattilaista. Heistä vajaa 100 työskentelee emoyhtiömme Huiskula Oy:n palveluksessa erilaisissa kukkien tukkukauppaan liittyvissä tehtävissä sekä myöskin taloushallinnon, tietohallinnon, markkinoinnin sekä kuljetusten parissa. 

Huiskula Oy:n tytäryhtiö, Huiskulan Puutarha Oy työllistää ympärivuotisesti n. 50 henkeä tuotannossamme Turussa. Sesonkien alla ja kesäaikana tarvitaan lisäksi määräaikaista työvoimaa, tarjoammekin sesonkityöpaikan monelle. Huomattava osa työntekijöistämme on vähintään puutarha–alan peruskoulutuksen saaneita, mutta koulutamme työhön myös alalta aikaisempaa kokemusta vailla olevia henkilöitä.

SESONKITÖITÄ KEVÄÄKSI!
Kukkatuotteiden keräilijä, 14 paikkaa
Varastotyöntekijä, 2 paikkaa

Huiskula tarjoaa sesonkitöitä kukkien parissa viikoille 13-24. Työ on kukkien keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä Huiskulan ketjuasiakastukussa, osoitteessa Vuorelankatu 3, 20320 Turku (Raision puolella, lähellä Ikeaa). Palkkaus kaupan alan TES mukaan.

Työpäivät alkavat klo 6-7 aamulla ja työ kestää 6-10 tuntia päivässä. Työtä pyritään tarjoamaan neljänä päivänä viikossa (ma-to). Viikkotunnit vaihtelevat, joten työ on osa-aikainen. Työ sopii hyvin vaikkapa kevään abiturienteille. Jotta olet sopiva tekijä meille, sinun tulee olla
• 18 vuotta täyttänyt
• suomen kielen taitoinen
• reipas ja oma-aloitteinen
• aamuvirkku
• tarkka ja huolellinen
• hyvässä fyysisessä kunnossa (työ sisältää paljon nostamista)

Lähetä nopeasti vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry@huiskula.fi. Otsikoksi ”Sesonkityö 2023 KA”. Kerro hakemuksessa selkeästi, haetko paikkaa keräilyssä vai varastossa. Haku päättyy viimeistään 17.2.
OLE NOPEA! PAIKAT TÄYTETÄÄN HETI SOPIVIEN TEKIJÖIDEN LÖYDYTTYÄ!
Tervetuloa meille täyttämään Suomi kukilla!

Haemme nyt Huiskulan ketjuliiketoimintayksikköön Raisioon
KUKKIEN KERÄILIJÄÄ

Työhösi kuuluu kukkatilausten keräily ja pakkaus. Kukat kerätään kukkarullakoihin, jotka varustetaan asianmukaisilla merkinnöillä. Työ vaatii tarkkuutta, jotta tuotenumerot, kappalemäärät ja EAN-koodit ovat lähetyksessä varmasti oikein. Työssä on apua hyvästä kolmiulotteisesta hahmotuskyvystä, jotta keräiltävä tilaus tulee tehtyä tehokkaasti ja rullakko täytettyä taloudellisesti. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymiselle, sillä päivän aikana tulee runsaasti askeleita ja työ sisältää paljon nostamista.

Kukkien ja kasvien myynnissä sesonkivaihtelut ovat suuria ja volyymi ja työmäärä vaihtelevat paljon viikosta ja kuukaudesta toiseen. Keräilytyötä tehdään arkisin klo 6-18 välillä. Käytössämme on työajan tasausjärjestelmä, joka mahdollistaa joustavan ajankäytön tilauskannan mukaan. Yksikössä sovelletaan Kaupan alan TES:sta. Positiivinen ja energinen olemuksesi ja otteesi edesauttavat hyvän työilmapiirin ylläpidossa. Vuorovaikutustaitosi ovat sujuvat ja sinulla on rehti ja reilu toimintatapa kaikissa tilanteissa. Teemme työtä suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn vauhdikkaalla kukka-alalla. Alan johtavan toimijan riveissä pääset kotimaisen kukkatuotannon ja -logistiikan näköalapaikalle varmistamaan asiakastyytyväisyyttämme. Työ alkaa sopimuksen mukaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@huiskula.fi. Laita viestin otsikoksi: Keräilijä KA. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä saapuu, joten lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lundström, 040-714 7569.

AVOIN HAKU

Haluatko töitä Huiskulasta?

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä Huiskulassa, täytä alla oleva hakemus. Voit hakea samalla lomakkeella niin vakinaista kuin väliaikaista tai osa-aikaista työpaikkaa.

Lisätietoja työpaikoista antaa Jenni Rantanen: jenni.rantanen@huiskula.fi050 577 0251. Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun.