Käyttöehdot

Tällä verkkosivustolla esitellään Huiskula Oy:n toimintaa ja tuotteita. Sivuston sisältö on Huiskula Oy:n omaisuutta ja Suomen tekijänoikeuslain suojaamia, ellei toisin ole mainittu. Tietoja ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön. Avaamalla verkkopalvelun ja käyttämällä sitä hyväksyt nämä Käyttöehdot rajoitteitta ja ehdoitta. Avaaminen ja käyttö tapahtuu omalla riskilläsi. Tämän verkkosivuston sisältö toimitetaan ”sellaisena kuin se on”. Tämä verkkopalvelu ja sen sisältämät tiedot on tarkoitettu vain yleistä tiedotus- ja opastustoimintaa varten. Sivusto on laadittu Suomen lain mukaisesti.

Huiskula Oy pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että sivuston sisältö on ajan tasalla ja oikein, mutta ei takaa eikä väitä sen sisällön olevan virheetöntä, järjestyksessä, ajantasaista tai täydellistä, ja saattaa lopettaa sivuston ylläpidon ennalta ilmoittamatta. Sivustolla oleva tieto on tarkoitettu vain yleiseksi opastukseksi. Huiskula Oy ei vastaa mistään takuista, mukaan lukien kaupalliset takuut tai takuut tuotteen soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Huiskula Oy, tai muu osapuoli, joka on osallistunut verkkopalvelun luomiseen, tuottamiseen tai jakeluun, ei ole vastuussa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista, joita aiheutuu tämän palvelun avaamisesta, sen käyttämisestä, tai siitä, ettei sitä ole voitu käyttää. Huiskula Oy ei myöskään vastaa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka aiheutuu palvelun sisällön virheistä tai puutteista.

Tämä verkkopalvelu saattaa sisältää linkkejä tai viittauksia muihin, kolmansien osapuolien ylläpitämiin verkkopalveluihin. Näihin Huiskula Oy ei pysty vaikuttamaan ja linkit ovat lähinnä käyttömukavuuden vuoksi sivustolla. Huiskula Oy ei vastaa näiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen hallinnasta, sivustojen sisältämien tietojen oikeellisuudesta, eikä se vastaa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka johtuu näistä kolmansien osapuolien sivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.

Kaikista tätä verkkosivustoa koskevista palautteista, jotka Huiskula Oy:lle lähetetään, tulee Huiskula Oy:n omaisuutta, ja niitä voidaan käyttää rajoituksetta. Saatuja kommentteja ei välttämättä käsitellä luottamuksellisina ja aineisto on siis julkista ja vapaasti kenen tahansa käytettävissä. Tämä vastuuvapauslauseke ja tämän verkkosivuston sisältö ovat Suomen lain alaisia riippumatta siitä, ovatko ne ristiriidassa lain säännösten kanssa. Jos tästä vastuuvapauslausekkeesta syntyy tai siihen liittyy sellaisia erimielisyyksiä, joista ei pystytä sopimaan, ne ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

Hae sivustolta