Avoimet työpaikat

Asiakasvastuullinen myyjä

Etsimme asiakasvastuullista myyjää asiakasyrityksellemme Huiskula Oy:lle ketjuliiketoimintayksikköön Raisioon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävän kuvaus
Työssäsi asiakasvastuullisena myyjänä keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat kukkatuotteiden aktiivinen myynti, valikoimasuunnittelu, asiakaspalvelu sekä hankinta. Saat vastuullesi nimetyt kaupan alan ketjut, joiden myynnin kehittäminen on osa tehtävänkuvaasi. Asiakaskuntasi koostuu tavarataloista, puutarhamyymälöistä sekä päivittäistavaramyymälöistä. Suunnittelet hankintoja asiakkaiden tarpeiden mukaan, ottaen huomioon sesongit sekä asiakkaiden toiveet. Etsit aktiivisesti sopivia tuotteita asiakkaillesi ja toimit tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa. Keskusliikkeiden ja kauppaketjujen toimintatapojen tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Työssäsi olet tärkeä osa ketjuliiketoimintayksikön viiden hengen myyntitiimiä. Vaikka työskentelet itsenäisesti, olet joukkuepelaaja, jolle tiimin onnistuminen on tärkeää. Työssäsi olet tarkka, järjestelmällinen ja joustava. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti englanniksi, sillä työssäsi olet paljon yhteydessä kukkatuotteiden toimittajiin Keski-Eurooppaan. Asiakkaiden ja toimittajien kanssa työskentely vaatii kokonaisuuden hahmottamiskykyä, sekä loistavia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle
– Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan
– Ammattitaitoisen tiimin
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Osittainen etätyömahdollisuus

Toivomme sinulta
– Soveltuvaa koulutusta (kaupallinen ja/tai puutarha-alalta)
– Aikaisempaa kokemusta kukkatuoteryhmän parista ja myyntityöstä
– Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
– Itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 21.12. klo 15-16 ja 28.12. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

SESONKITÖITÄ KEVÄÄKSI!

Kukkatuotteiden keräilijä (14 paikkaa) ja varastotyöntekijä (3 paikkaa)

Huiskula tarjoaa sesonkitöitä kukkien parissa viikoille 14-25. Keräilijän työ on kukkien keräilyä ja pakkaamista, varastotyöntekijällä varastotyötä ja rullakoiden käsittelyä Huiskulan ketjuasiakastukussa, osoitteessa Vuorelankatu 3, 20320 Turku (Raision puolella, lähellä Ikeaa).

Työpäivät alkavat klo 6-7 aamulla ja työ kestää 6-10 tuntia päivässä. Työtä pyritään tarjoamaan neljänä päivänä viikossa (ma-to). Viikkotunnit vaihtelevat, joten työ on osa-aikainen. Työ sopii hyvin vaikkapa kevään abiturienteille.
Jotta olet sopiva tekijä meille, sinun tulee olla
• 18 vuotta täyttänyt
• suomen kielen taitoinen
• reipas ja oma-aloitteinen
• aamuvirkku
• tarkka ja huolellinen
• hyvässä fyysisessä kunnossa (työ sisältää paljon nostamista ja/tai raskaita työvaiheita)

Lähetä nopeasti vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry@huiskula.fi. Otsikoksi ”Sesonkityö 2022 KA” tai ”Sesonkityö/Varastotyöntekijä 2022 KA”. Haku päättyy viimeistään 28.2.
OLE NOPEA! PAIKAT TÄYTETÄÄN HETI SOPIVIEN TEKIJÖIDEN LÖYDYTTYÄ!
Tervetuloa meille täyttämään Suomi kukilla!

AVOIN HAKU

Haluatko töitä / kesätöitä Huiskulasta?

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä Huiskulassa, täytä alla oleva hakemus. Voit hakea samalla lomakkeella niin vakinaista kuin väliaikaista tai osa-aikaista työpaikkaa.

Lisätietoja työpaikoista antaa Jenni Rantanen: jenni.rantanen@huiskula.fi050 577 0251. Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun.