Avoimet työpaikat

Haemme nyt Huiskulan ketjuliiketoimintayksikköön Raisioon

KUKKAKERÄILYN TYÖNJOHTAJAA

Vastaat kukkatilausten tehokkaasta ja virheettömästä keräilystä tiimisi kanssa osallistuen itse myös työhön. Kukkavaraston hallinta kuuluu myös vastuullesi, joten kukkatuotteiden tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiselle. Kukkien ja kasvien myynnissä sesonkivaihtelut ovat suuria ja volyymi ja työmäärä vaihtelevat paljon viikosta ja kuukaudesta toiseen. Suunnitelmallisuutesi auttaa sinua oikean resursoinnin määrittelyssä ja työvuorojen laatimisessa. Työskentelytyylisi on järjestelmällinen, tarkka ja joustava. Vaikka työmäärä ja tiimin koko vaihtelee paljonkin, joustavuutesi ja hyvän paineensietokykysi avulla saat asiat rullaamaan ja tilaukset ajallaan matkaan. Sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta ja halu auttaa joukkueesi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Positiivinen ja energinen olemuksesi ja otteesi edesauttavat hyvän työilmapiirin ylläpidossa. Vuorovaikutustaitosi ovat sujuvat ja sinulla on rehti ja reilu toimintatapa kaikissa tilanteissa. Osa työpäivästäsi kuluu tietokoneen äärellä, joten toivomme sinulla olevan ajantasaiset tietotekniset taidot.

Keräilytyötä tehdään arkisin klo 6-18 välillä. Käytössämme on työajan tasausjärjestelmä. Yksikössä sovelletaan Kaupan alan TES:sta. Teemme työtä suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn vauhdikkaalla kukka-alalla. Alan johtavan toimijan riveissä pääset kotimaisen kukkatuotannon ja -logistiikan näköalapaikalle varmistamaan asiakastyytyväisyyttämme. Työ alkaa sopimuksen mukaan niin nopeasti kuin mahdollista. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@huiskula.fi. Laita viestin otsikoksi: ”Keräilyn työnjohtaja”. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä saapuu, joten lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Arell, puh: 0400-502269.

AVOIN HAKU

Haluatko töitä / kesätöitä Huiskulasta?

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä Huiskulassa, täytä alla oleva hakemus. Voit hakea samalla lomakkeella niin vakinaista kuin väliaikaista tai osa-aikaista työpaikkaa.

Lisätietoja työpaikoista antaa Jenni Rantanen: jenni.rantanen@huiskula.fi050 577 0251. Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun.