Tervetuloa tutustumaan
tuotteisiimme ja tuotantoomme

Huiskulan Puutarhalla tuotetaan koristekasveja noin viiden hehtaarin kasvihuonepinta-alalla. Kukkatuotannon tärkeimmät sesongit ovat joulu, pääsiäinen, äitienpäivä, kesäkukat, loppukesä ja syksy sekä tulppaanisesonki. Puutarhalla työskentelee vakituisesti noin 50 kukkatuotannon ammattilaista, sesonkihuipussaan työntekijämäärä miltei kolminkertaistuu. Puutarhan tuottamat tuotteet pakataan Huiskula-pakkauksiin ja ne on merkitty Kauniisti Kotimainen -sirkkalehtilipulla. Huiskulan Puutarhalla on useita laatusertifikaatteja.

Huiskulan Puutarhalla viljellään vuoden eri sesonkeihin kukkivia ruukkukasveja ja kesäkukka-amppeleita. Lisäksi Huiskulassa juurrutetaan pistokastaimia ja puolivalmisteita myös muiden kukkaviljelmien tarpeisiin.

Kiinteistöömme kuuluu myös lähes kahden hehtaarin pinta-ala erilaisia työ-, varasto- ja kylmäsäilytystiloja. Riittävät aputilat mahdollistavat sesonkien vaatimien suurienkin tavaramäärien sujuvan käsittelyn. Kylmätiloissa tuotteet voidaan säilyttää oikeissa lämpötiloissa ja kaikki toimituserät voidaan toimittaa oikeassa kehitysvaiheessa ja tasalaatuisina asiakkaillemme.

Viereisestä ympyräkaaviosta näet kukkatuotantomme sesongeittain. Klikkaamalla sesonkia pääset tutustumaan sesongin tuotteisiin.

Sigill Kvalitetssystem AB:n myöntämä Koristekasvit ja Työehdot IP Sigill -sertifikaatti. Standardissa keskitytään tuoteturvallisuuden, ympäristövastuullisuuden ja työntekijöiden hyvien työolojen varmentamiseen.

sirkkalehtimerkki

Kauppapuutarhaliitto ry:n myöntämä Laatutarha-ohjeisto (Kotimaiset Kasvikset ry:n hallinnoiman) sirkkalehtimerkin käyttöön oikeuttava suomalaisen puutarhatuotannon yleinen laatujärjestelmäohjeisto.